Jefte áttörés pólók

A pólók megrendelhetők online.
Jelenleg egy tervezet van.  A pólókat a Letmicro gyártja le, a pólót is ők adják, a lenyomatot pedig egy digitális pólónyomtatóval végzik el.
A megrendelt árut sok helyen át lehet venni. Ha lesz rá keret, akkor az összejöveteleinken is lehet majd vásárolni. A tervezetet az Eva777.com keresztény hírportál online póló-üzlete által hoztuk forgalomba. 
https://eva777.com/tarsadalom/88-kereszteny-polok 
A számlákért és garanciáért a Letmicro a felelős.
A póló jelenleg 15 színben kapható, öt méretben (S-től XXL-ig). Jefte Áttörés póló. Vigyázzatok a színkiválasztásnál, mert csak kevés szín megy ehhez a pólóhoz. A fekete háttér a legjobb. Centiméter alapú métettáblázat van (erre nézz rá a rendelés előtt).

Link a pólókhoz:

https://www.letmicro.com/galleryproductdetail/903464/179869/eva777.com 

https://www.letmicro.com/galleryproductdetail/903460/179869/eva777.com 

A pólókat meg lehet rendelni az EU tagállamaiból is. Info erről itt:
https://www.letmicro.com/staticpage/szallitas-es-fizetes-europaba 


A fizetésnél válaszd ki a megfelelő országot, ha az EU tagállamaiból (ahol nincsenek vámkötelezettségek) szeretnéd megrendelni a terméket.Jefte-Polo1A
Jefte-Polo1B (a nyomat a pólón kisebb méretű)

 


Több keresztény póló itt:
https://www.letmicro.com/gallery/eva777.com    


Pólótervezet: https://keresztenyweb.hu 


Ha szükséged van hasonló plakátokra vagy bármiféle grafikára, webes arculatra, közösségi oldal jelenlétre, pólótervezetekre, videó és fotófelvételekre (helyszínen vagy stúdióban, akár zöldhátteres), videóklipekre, bármire, ami egy szolgálat arculatához kapcsolódik, hívj minket.

Pin It